dimecres, 30 de gener del 2013

LA 1ª CAMINADA I LA REUNIÓ D'AHIR

Tal i com estava previst, el propassat día 17 de gener varem fer la primera de les caminades previstes pels barris de Badalona, a Sant Joan de Llefià i una part de la Salut Alta; La primera etapa de la ruta que hem denominat Dels Barrios de la 1ª immigració, considernat aquesta com la que va tenir lloc els anys 50 i primers dels 60 del passat segle XX, on Badalona va crèxer desemesuradament, sense ordre ni concert, amb una desidia total de les autoritats d'aquells temps d'autocràcia, que feien els ulls grossos a l'autocostrucció en zonas que no tenien ni tant sols pla urbanístic.
 
Tot i la gran millora que aquests barris han experimentat en els anys de la democràcia, encara existeixen molts vestigis d'aquest particular urbanisme que hem descrit en el paràgraf anterior. També poguerem comprovar, les dificultoses e imaginaitives solucions que els técnics urbanistes han hagut d'emprar per posar un mínim d'ordre en aquest caos; un dels punts culminants, és el Carrer Miquel del Prat, un veritable carrer vertical.
 
 
Recordem que la propera sortida serà en el Barri de la Pau, el día 14 de febrer i oportunament, tindreu complida informació .
 
REUNIÓ DEL DIMARTS 29 DE GENER DE 2013
 
El president Antonio Martinez ja ens ho havia anunciat que en aquesta reunió calia de parlar de moltes coses i efectivament així va ser, com podreu comprovar llegint els acords que es van prendre i que us transcric a continuació:
 
Es va acordar rebaixar l'edad mínima per ser soci de la plataforma dels 55 anys actuals als 50, amb el condicionant que siguin jubilats, prejubilats, etc. amb l'excepció dels acompanyants o cojugues dels socis, que podran ser socisde ple dret tinguin l'edat que tinguin.
 
També es va acordar obrir un perfil de Facebook  de la Plataforma, per aprofitar aquesta xarxa social per fer-ne difusió, tant de les activitats que es realitzan com de la própia entitat.
 
Es va acordar, actualitzar el cens de socis, mitjançant trocades telefóniques, i es va recalcar la necessitat d'estar al corrent de pagament de la qüota de soci, per tal de poder participar de les activitats.
 
Es va acordar de constituir un arxiu fotografic a l'ordinador de la secretaria, a fi i efecte de poder facilitar als associats les cópies que vulguin tenir. Per accedir a cópies, els socis hauran de portar un Pen Drive, on els hi posarem les copies que vulguin sense cap cost. Amb el Pen Drive, i a qualsevol establiment de fotografia els hi poden fer les cópies en paper. Cal aprofiter els avavtatges de les noves tecnologies.
 
També es va proposar organitzar concursos de pintura i fotografia, així com un de receptes de cuina tradicional. Oportunament es publicará la convocatórie i les bases per participar-hi.
 
Es va comentar, que la Unió de Jubilats i Pensionistes, sembla que considera fora de la llei, la no actualització de les pensions que el govern Rajoy a imposat aquest any. La Unió impulsarà les oportunes reclamacions, i la Plataforma mantindrà informats als socis de com está el tema.
 
Queda palés que la nova junta ha començat amb empenta, y de ganes no en falta, des d'aquí fem una crida als socis a que ens feu arribar les vostres propostes i ens ajudeu a tirar-les endavant.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada