divendres, 18 de gener del 2013

L'ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA

El proppassat dia 16 de gener, i tal com ja s’havia anunciat prèviament, es va celebrar una assemblea extraordinària de la Plataforma culminació del procés de renovació de la junta que s’havia obert en l’assemblea anterior del mes de novembre.

L’assistència, va ser prou nombrosa unes 70 persones, qüestió que indica ben clarament la vitalitat de la entitat i el interès dels associats a participar-hi.

 

L’única candidatura presentada en temps i forma, com ja hem dit en altres informacions, va ser la encapçalada pel Sr. Antonio Martinez i per aquest fet era l’única que es va sotmetre a ratificació de l’assemblea, que va donar la seva aprovació per aclamació. La composició de la nova junta la podeu veure en una comunicació anterior d’aquest mateix blog.

 

El nou president, en el discurs de presentació, va exposar a l’assemblea l’ambiciós programa que la junta renovada pensa tirar endavant i el secretari, va esmentar totes aquelles activitats que ja estan programades y que es realitzaran enguany, com un seguit d’excursions y caminades urbanes de les que ja us hem donat notícia.


 

 
 

L’acte va cloure amb un petit refrigeri, que els assistents van aprofitar per comentar i relacionar-se.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada