dimecres, 16 de gener del 2013

LA NOVA JUNTA COMENÇA A TREBALLAR


L’habitual reunió dels dimarts de la junta de la Plataforma Social i Cultural de la Gent Gran de Badalona, en la seva edició del dimarts dia 15 de gener, ha tingut una especial significació, doncs ja s’hi ha incorporat els nous membres que el president electe y que en l’assemblea
del dimecres dia 15 va ser ratificat, ha cregut oportú incorporar per millorar la gestió de l’entitat, i portar a termini, el programa que s’ha proposat.
 
A la sala de reunions, la taula de la qual es va quedant petita, es respirava un aire de il·lusió i ganes de treballar, tant per part dels nous membres com pels ja veterans que en formaven part l’anterior singladura.
 
Un cop feta la presentació de cadascun dels membres, el president va procedir a demanar als presents, que s’oferissin voluntaris en els torns de permanència a l’oficina per atendre els socis en l’horari establert; situació que ha quedat establerta de la següent manera.
 

·       Dilluns:                Santiago Carbó / Jordi Llopart

·       Dimecres:            Paquita Teruel / Toni Franco

·       Dijous:                Agustin Veas / Mari Carmén Martinez

·       Divendres            Maria Antonia Samitier / Lluis Albert / Pere Sanchez

 
Els dimarts l’oficina és tancada, per la reunió de junta.
 
Tot seguit, el secretari, Agustí Bascuñana, ha informat a la junta de les activitats que es realitzaran aquest any 2013 i que seran presentades a l’assemblea per la seva ratificació.
 
En la cloenda de la reunió, tothom ha expressat els seus bons auguris per la bona marxa de la entitat a partir d’ara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada